Värmland

24 juni
Solig dag
Nu har vi så slutligen lämnat Dalarna och styrt kosan sydväst. Vi stannade i Borlänge för att inta en lättare lunch på Biltemas parkering, efter ett sedvanlig litet inköp. Denna gång blev det en husvagnsbackspegel, två sittunderlag och en burk kemtabletter till toan. Deras toa fick också ett besök.
 
 


Eftermiddagsfikat tog vi på en skidbacksparkering vid Klacken.

Vi fortsatte mot Filipstad där vi slutligen hittade en camping som heter Munkeberg. Den ligger vid en liten sjö som heter Lersjön, det låter väl fräscht eller hur? Vi kommer att stanna här i två nätter.

Jag har kontaktat en kompis som bor i närheten och vi ska åka dit på tisdag och ska få ha husvagnen där några dagar.

Idag klockade jag förtältsuppsättningen. Det tog en timme att sätta upp förtält, lägga ut mattorna, ställa in möblerna och ställa trappen på plats. Samt att äntligen såga till den felaktiga tältpinnen. Det var en bra tid tycker jag och vi jobbade fantastisk bra tillsammans, ungefär som när cirkus kommer till stan och alla vet vad dom ska göra. 
 
 
Det var skönt i förtältet så vi satt där ett bra tag och lyssnade på de "skönt skjungade" måsarna i vår lilla sjö. Sedan blev det en TV-kväll med ett starkt reducerat antal kanaler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0