Regn, regn och sol

17 juni
Duggregn när vi vaknade vilket övergick till spöregn efter en timme. Vi har det varmt och torrt i husvagnen, men intill oss bor det ett äldre par (i vår ålder) i varsitt litet tält. Det ena paret kom med varsin motorcykel och det andra paret kom med bil från Holland. Man kan föreställa sig hur dom känner det i regnet.



Numera har vi egen strandtomt.

Man får vad man betalar för har fått en innebörd även idag. Det fina resetältet vi köpte på Biltema funkar inte så bra i hällregn. Det bildas nämligen tre små sjöar på det sluttande taket ovanför en tvärstötta. Sjöarna växer och tynger ner taket och då ryms mer vatten och  det blir tyngre och det ryms mer vatten... Ja ni fattar vad som kan hända. Vi puttade ner vattnet med ett långt skohorn, men sjöarna bildades snabbt igen, då kom min klyftiga käre make på att vi skulle ta bort tvärstaget. Då upphörde sjöbildningen och vi kunde andas ut. Frågan kvarstår -hur stadigt är förtäljer nu?

Det blev en dag i filmens tecken, både från datorn och TVn. Vi bestämde oss för att stanna några nätter till pga fin camping och ett bra pris, vi är inte riktigt klara med Sala ännu. Vi måste kolla upp det här med Salaligan. På eftermiddagen avtog regnet till och från och åskan mullrade några gånger. Vi drog ur alla kontakter till vår "oumbärliga" teknik vi för med oss på resan.



När vi ätit middag sken solen så vi tog en promenad utmed den fina Mellandammen i närheten.



Det blev ingen minigolf idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0