Kalmar

23 juli

Sol och varmt, en riktig sommardag

 

Lämnade den tråkiga campingen i Kosta med ostädade toaletter utan toapapper, men en bra tvättstuga. Vi ringde en camping i Kalmar som skulle kunna klämma in oss någonstans.

 

Det var inte så långt att åka idag så vi var snart framme på Stensö camping där vi riggade vårt läger och bokade in oss ordentligt, tänker stanna här till söndag allra minst.

 

Nu känner jag för att inte uppleva så mycket, som vi gjort den sista tiden, jag vill ha "tråkigt" ett tag. När vi fått i oss lite lunch tog vi bilen och åkte till centrum där vi fikade.

 

Min käre make köpte en bilhållare till sin iPhone, han har skaffat en navigator-app som han gillar. Appen heter Wase och rekommenderas, den är både bra och kul. Du kan själv vara med och rapportera händelser och få poäng, och den är gratis. Våra användarnamn är VolvoLena och Bocal.

 

Stadskärnan verkade trevlig med många gamla trähus, kanske vi flyttar hit :)

En annan dag ska vi kolla på Kalmar slott.

 

På kvällen tog vi en promenad runt campingen som ligger på en ö, så vi har havet runt om. Vi stannade till vid badet, där några låg i och badade, burrr. En härlig sommarkväll vid havet med utsikt mot Öland.

 

 

Våra skuggor syns i förgrunden och Öland i horisonten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0