Kalmar centrum

28 juli
Sol och varmt, regnade lite på natten

Lugn förmiddag, kollade hur släktingarna hade det. Natten hade varit lugn, förutom några killar hos grannen som pratat högt. De var i full gång med frukost och skulle gå till stranden under dagen.

Vi tog bilen ner till hamnen där vi parkerade och tog en promenad in till centrum och kollade runt lite, gata upp och gata ner, lite kulturbyggnader och någon glassbar. I hamnen gick vi och tittade på fritidsbåtar i alla storlekar och från olika länder. En man hade svårt att få sin kvinna att förstå vad han menade när han förklarade hur snöret skulle knytas i bommen, han ändrade det till tamp och knop, men hon fattade i alla fall inte och jag vet inte om det egentligen berodde på henne...

Efter att vi köpt en tidning och två trisslotter (ingen vinst) så återvände vi till campingen och våra släktingar som hade kaffet klart. Vi fikade och lekte lite för att sedan låta dom rå sig själva ett tag. Vi gick hem och fixade middag och när släktingarna varit och köpt sitt lördagsgodis kom de förbi och vi umgicks tills det var dags att runda av. 

Det blev en behaglig och trevlig dag utan måsten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0