Höör lekparken

14 juli
Sol/regn/åska

Hämtade de två yngsta barnbarnen i Åhus så de ska slippa vara i det förväntade regnet nu när de har fått lämna tillbaka hyrstugan. Ett av barnen somnade i bilen en stund. Det tog c:a en tim att åka mellan orterna. 
 
När vi kom till campingen så blev det lekplatsen som gällde. Där fanns en massa spännande redskap att pröva. Det blev även några bad i den närliggade sjön Ringsjön. Den äldsta av de små var som en fisk i vattnet.
 
Under regnet och åskan satt vi i husvagnen och lekte med bilar, ritade och kollade film. Vi hade verkligen en fin dag med barnen, när vi pratade och skrattade mycket.  
 

Den övriga familjen kom i halv niotiden då även handbollskillen tog ett dopp i sjön tillsammans med sin syster. Vi fikade tillsammans innan de åkte vidare till en annan släkting för några dagar. 

Vi bestämde oss att stanna här i några dagar till så vi hinner se mer av Skåne. Den senare delen tillbringade vi medialöst pga den ihärdiga åskan.  Åja, tidningen kunde vi allt lusläsa innan det var dags att släcka för kvällen.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0