Härlig sommardag

3 juli
Ljuvligt väder, sol och varmt

Det har varit tyst och lugnt på min käre brors gata inatt och vi har sovit gott. Efter en riklig frukost i trädgården packades en kaffekorg och vi blev skjutsade av värdparet. Först en tur till Kungshamn med rundtur för att sedan stanna innan bron till Smögen. Vi gick ur bilen och satt och njöt av det vackra vädret och utsikten.
 

Sedan vidare över bron till Smögen där vi parkerade och gick bland sjöbodar och andra turister. I sjöbodarna finns butiker som säljer i huvudsak märkeskläder, inredning och skor. Utmed hamnen låg diverse båtar från minde styrpulpetbåtar till riktigt stora lyxåk med mestadels ung besättning.

 
Min käre bror bjöd på lunch (kummel och risotto). Vi gick en sväng till bland sjöbodar och turister innan vi åkte vidare till Sotenkanalen där fikakorgen packades upp på en rastplatsmöbel. Det blev en hel massa broöppningar att kolla på under tiden som vi fikade.
 


Vi blev skjutsade vidare till Hunnebostrand där vi kollade lite runt. Rundturen avslutades med en promenad bland fina och fantasifulla skulpturer.
 
 
När vi kommit tillbaka "hem" så dök yngsta dottern upp med sin familj. Vi fikade tillsammans och språkade några timmar innan det var dags för den lilla att åka hem och sova. Vi övriga tog en macka framför TVn innan det var dags att gå till kojs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0