Borås

8 juni
Mulet/sol
 
Nu har vi gjort Göteborg, ja det vi hade tänkt oss och det var ju Liseberg och där har vi varit nu. Hörde på radion idag att Pariserhjulet hade stoppats i går kväll pga tekniskt fel och passagerarna fick sitta i korgarna över 20 min innan felet åtgärdades.  Men som ni vet så utsätter vi oss inte för sådana farligheter.

Campingen lämnades efter sedvanlig dusch och diskning, men vi åkte inte så långt. Jag ska besöka en tygaffär, som heter Skroten och ligger i Kinna, imorgon. 

I närheten av Kinna skulle det finnas en mycket fin rastplats som t.o.m fått pris. Vi tänkte vänta in måndagen på den rastplatsen, men den fanns inte, vi kunde inte hitta den trots att vi åkte både fram och tillbaka på den sträckan - borta! Frågade på en mack i närheten men dom visste inget om rastplatsen.
 
 

En annan rastplats där man kan sova över på fanns närmare Borås, så vi åkte dit och ställde ekipaget. Vi fixade lunch där och gick sedan en liten bit till rastplatsen på andra sidan vägen där en taverna låg och tog en eftermiddagsfika. Middagen åt vi i solen på en rastplatsmöbel utanför husvagnen. 

Vi löste korsord, kollade kartor och tittade lite på TV innan vi gick till kojs med trafikljuden utanför på väg 41.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0