Neptuni ängar

1 augusti
Sol och blåst
 
Idag packade vi matsäck, solstolar och badkläder och åkte till Neptuni ängar som består av klappersten. Bilen parkerades på anvisad plats och vi tog våra grejor och påbörjade promenaden ner mot vattenbrynet där stranden bestod av stora klippblock och småsten. Vi fick gå en bit innan vi hittade en plats som både var fin och någorlunda jämn.
 
 
 
Vi packade upp och åt vår medhavda matsäck och fikade. Blåsten gjorde sitt bästa för att vi inte skulle stanna så länge. Det var fint i solen men vinden gjorde det lite väl svalt tyckte vi och packade ihop för att hitta någon bättre plats i lä.
  
Blåsten hindrade dock inte alla, vi såg flera som badade! Platsen är historisk, det var ju Linne' som upptäckt ängarna.
 
Vi hittade lä på campingen vid vårt läger. Det blev en fika till och sedan lite egen tid innan det var dags för middag och strömavbrott igen. Den rediga mannen från igår var lika redig idag. Campingvärden kom och inspekterade våra anslutningskablar, då han misstänkte någon fuktig kabel. Vår rediga granne kände sig lite skyldig och bytte ut sin anslutning. Nu får vi se om det var orsaken.
 
På kvällskvisten efter vår obligatoriska vin och jordnötsittning tog vi en promenad till en nästan vindfri del av stranden för att beskåda den vackra solnedgången.
 
 
 
Fina släta stenar på stranden, måste ta hem någon fin
 
 
Har vi det inte bra så säg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0