Fagerrören

4 aug
Sol, varmt, blåsigt

Syrrans dag idag, bilen packades med strandutrustning såsom solstolar, badlakan, korsord och lunchkorg. Min kära syster hade sett ut en badplats på kartan som låg bra till, dit tog vi oss med bil och en promenad. Vi letade reda på en bra plats på stranden som bestod av sand, sand, stenar och tång. Det blåste en del och vågorna tog upp en del tång på stranden. 

Efter ett tag i blåsten så flyttade vi upp en bit på land och där var det riktigt behagligt.  Några av oss löste korsord och pratade, några passade på att slumra en stund, men ingen badade vilket var förståeligt - det var bara +16 i havet.  Vattenståndet minskade under tiden vi solade och tångremsan drog till havs.
 
 


En frusen man i vinden 
 
När vi njutit klart i solen och ätit upp all matsäck återvände vi till campingen, med några stopp vid outlets utmed vägen. Ibland förstår man varför inte varorna har köpts tidigare och samtidigt undrar varför någon skulle vilja ha dom nu...

Väl hemkomna till vårt basläger provade vi några goda drinkar, åt middag och några drinkar till.
 
 
Vi sammanfattade veckan tillsammans inför skilsmässan imorgon. Min kära syster och svåger ska åka vidare till nästa mål och vi blir kvar kanske en vecka till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0