805, 806, 807, 808, 809 Söndag eftermiddag

Efter en seg morgon/förmiddag tog vi bilen och åkte till Fjällnora för att idka friluftsliv några timmar. Solen strålade från en klarblå himmel och temperaturen var behaglig. Vi promenerade en slinga runt på isen / satt på ett sittunderlag och tittade på folklivet. Det åktes skridskor, skidor, pulkor och barnvagnar, det fikades och grillades typ korv. En härlig dag i solen.



Igår kväll hade vi gäster som firade min käre makes födelsedag tidigare i veckan. Han förärades en fågelholk innehållande en vindunk! Även ett restaurangbesök senare i vår på Kreta lovades han.



Vi bjöd på en trerätters middag med diverse drycker. Kvällen var genomtrevlig och vi somnade lyckliga och med ett kök fullt med disk som vi tog tag i på eftermiddagen efter vårt friluftsliv, så nu är ordningen återställd



Förrätt - Liten paj med brieost, soltorkade tomater och parmesan, till det mozzarella och cocktailtomater på en ruccolabädd.



Huvudrätt - smördegsinbakad fläskfilé med en fyllning av lök, spenat, skinka och champinjoner, till det pestopotatis och ruccolasallad.



Dessert - Leilas kladdkaka med pinjenötter, vaniljglass och pysalis.

Ja just ja, nu har vi fått ordning på bredbandet igen så nu går det bra att ladda uppbilder igen. Felet var en felaktig router som vi har bytt ut nu. (Felet låg inte hos leverantören som jag har skällt på ett antal gånger).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0