Lenas ostpaj

Färdig smördeg eller egen pajdeg
4 ägg
1 burk kesella
1 påse rivost 200 gr
1 bit mögelost
10-15 gröna oliver

Sätt ugnen på 200 o

Klä en pajform med pajdeg, gör några hål i degen med en gaffel. (Jag brukar inte förgrädda pajskalet när jag använder färdig smördeg.) Skär mögelosten i små tärningar, dela oliverna i halvor, blanda först ägg och kesella till en jämn smet, rör i rivosten och sist mögelosten och oliverna. Blanda varsamt men väl.  Häll blandningen i pajskalet och dekorera ev. med remsor av pajdeg. Gräddas 20 – 25 min. Om du vill ha en finare färg på pajen kan du köra grill någon minut innan du tar ut den ur ugnen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0