846, 847, 848, 849, 850 Påsk i sommarens tecken

Nu börjar påsken gå mot sitt slut. Det har varit helt underbara dagar under påsken. Solen har gjort sitt bästa och ett härligt högtryck har legat över stora delar av landet. Vi har kunnat tillbringa mycket av tiden utomhus.

Långfredagen gjorde vi den sedvanliga påskturen med syskon och respektive med Eckerölinjen, då vi åt ett gott påskbord med allt vad där fanns, vi hade dessutom en mycket trevlig resa och handlade lite i taxfreebutiken. Efter resan samlades vi i Herräng för en summering samt fikade och fick en och annan stänkare.

Påskafton tillbringade vi med samma syskon fast denna gång i Knivsta hos yngsta brodern och hans fru. De bjöd på en utsökt middag och härlig samvaro på deras altan.

Påskdagen hade vi sovmorgon och en dag helt på egen hand. Vi var mest i trädgården och pysslande och njöt av sol och värme. När middagen var avklarad återvände vi till stan.

Annandag påsk tog vi en långpromenad till centrum och gick utmed ån norrut till Lingon där vi fick en öl på deras uteservering i anslutning till ån. Helt underbart att kunna sitta ute och njuta i kortärmat, det var ju inte så förfärligt länge sedan vi hade en hel del snö kvar. Det blev buss tillbaka till Salabacke, där min käre make fixade en god GI-middag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0