838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 Nu är nästan all snö borta

Varma men blåsiga dagar.

Dieten funkar bra, jag har beställt och fått drycker till två veckor till (inalles tre veckor), och resultatet hittills är gott.

I helgen har vi haft besök av härliga norrtäljebor. Vi har roat oss en del. Bl.a så tog vi buss till cenrum och promenad till Biotopia där vi såg en hel del djur, vi fikade där och en av oss gjorde sedan anmerad film - spännande. På väg hem köpte vi lite lördagsgodis till kvällen. Vi hann även göra ett besök i den närliggande lekparken.

Vi tillbringade kvällen i TV-soffan där vi kollade AFHV och skrattade läppen av oss.

Efter en välbehövlig vila gick vi upp och åt frukost och bakade muffins. Sedan var det dags för lekparken igen. Där finns lekredskap för alla åldrar och det passar ju bra när vi är så olika gamla.


När vi var nöjda med att leka i parken gick vi hem och åt lunch och sedan packades bilen full med säng, vagn, kuddar, kläder och en massa annat som kunde behövas under helgen. Därefter påbörjades hemfärden för barnen. Efter två km somnade den yngsta och efter 7 km somnade nummer två, den äldsta somnade efter Rimbo. De vuxna höll sig vakna hela vägen. Vid infarten till Norrtälje vaknade barnen som tyckte att resan gick fort!

Föräldrarna var glada att få tillbaka sina barn, men glada att fått sova ut efter den stora festen. Vi fikade innan vi återvände till en tyst lägenhet.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0