788, 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 Säsongens första snöovader

Ja, nu är det vinter igen då -med kraftig vind, elavbrott och avåkningar. I vår familj är vi lite oense om vinterns vara eller inte vara. En del av oss älskar snön och en del (min käre make) vill helst att vintern ska vara grön. -Men när jag tänker efter så kanske han vill att det ska komma mycket snö i år när han erbjuder sina tjänster som bl.a. snöskottare till privatpersoner i trakterna. Imorgon ska han iväg på sin första snöröjning.

I söndags var min kära syster och jag på syfestivalen i Älvsjö där vi inspirerades av många montrar med tyger, garner, pärlor och massor av idéer. Vi får se vad som kommer att verkställas. Däremot blev det inte så mycket inköp denna gång, ibland är man så jä---a förnuftigt tråkig och tycker inte att man behöver mera tyg på hyllorna. Joodå någon tygbit blev det allt i alla fall.

I lördags påbörjade vi vår garderobsuppdatering i sovrummet, där vi har för avsikt att göra en garderobsvägg med skjutdörrar. Dörrarna är redan inköpta och levererade, de står i matrummet och väntar på montering. De gamla garderoberna är urplockade och med många travar kläder och det som kallas linne i fåtöljer och stolar vardagsrummet. Vi har även inköpt trådbackar, ställningar till dessa och nya klädstänger. Delar av den gamla garderobsinredningen blir kvar av flera själ, dels är de nästan omöjliga att få loss från sin plats där de förmodligen har rotat fast sig under årens lopp, dels passar några mellanväggar och hyllor riktigt bra där de sitter - så varför slösa pengar på nytt.



Delar av den nakna garderobsväggen som blir kvar bakom de fina skjutdörrarna före modifiering. Vi har så högt till taket att det ryms två klädstänger på höjden, långkläder får hänga i klädkammaren. Vi kommer också att ha plats för en TV bakom skjutdörrarna och fina skohyllor. I helgen som kommer ska vi nog få till det.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0