695 I slalombacken

Igår hade vi en hälig dag i slalombacken i Norrtälje. Ett av mina barnbarn skulle köra sin första slalomtävling och eftersom han har en lillebror som är nyfödd och inte vill vara i kylan en hel dag så passade jag och min käre make på att finnas till hands i backen med glada tillrop och varm choklad. Resten av barnbarnets familj dök upp lagom till första loppet.

Vilken energi som finns i vissa åttaåringar, före och mellan loppen åkte han i den allmänna backen så mycket som det gick. Det var tre lopp för alla i åldrarna upp till 10 år. Alla fick medalj och de som kom etta, tvåa och trea fick även ett pris.




Idag har vi varit på Bio, vi såg Luftslottet som sprängdes som var både spännande och bra. Vi promenerade till bion och tog bussen hem. Detvar bara 2-3 minusgrader (väldigt milt i förhållande till vad vi har haft för temperatur den senaste tiden) men det blåste och därför kändes det kallare än det egentligen var.


 


Kommentarer
Postat av: Annelie

Barnbarnets familj tackar för support och hejaklack! Väldigt uppskattat besök och bistånd ska ni veta! Kram kram

2010-01-18 @ 00:13:02
Postat av: Marianne

Vad roligt att få rå om "lilla" killen själv! Mor och frar kommer hit och passar barnen i helgen, jag åker till Sthlm och ska på Anders examen i statshusets blåhall! Det är den lilla svarta och klackor som gäller! På Lördag är det "Offa"´s tur att ta Jakob på hockeyträningen, han ser så stor ut i hockeyskydden... (Jakob alltså!! haha) Tur vi har våra kära föräldrar!!

Kramar från Marianne (än utan overlock och hobbytid)

2010-01-21 @ 09:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0