698, 699, 700 och lite krämpor

Det blir mycket sånt i den här åldern??

Mina krämpor från hösten har återkommit.
Tennisarmen som jag ficka en spruta i av "mirakeldoktorn" fick jag återfall i när jag höll på att slipa rumsbordet, så bordet är inte klart och armen värker. Jag går på ett program för att få bort smärtan och det ska nog gå bra.
Höftproblemet som också behandlades med kortison har också återkommit sedan nyårstiden, jag ska äntligen få träffa en läkare på måndag, och ser fram emot någon form av behandling så jag klarar trapporna igen. Ibland känns det lite trist när jag inte kan fara omkring som jag skulle vilja.
Idag har jag dessutom genomogått en gastroskopi som visade att allt såg bra ut inuti mig och det är ju väldigt possitivt. Jag blev remiterad undersökningen efter mitt besök på akuten i höstas.

Nu ska jag öva lite till kören imorgon

Kommentarer
Postat av: Marianne

Gastroskopi är ingen trevlig upplevelse! Bra att allt var ok. Tråkigt att höra att du har ont, iblad måste man stå på sig innom vården innan något händer och resultatet blir bra. Säg bara till om jag ska skicka din stora starka storebror så han kan säga ett sanningens ord till farbror doktorn!

Kram kram

2010-02-18 @ 10:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0