800, 801, 802 två konserter

I torsdag hade vi avslutning på kören i Universitetsaulan med publik bestående av mestadels anhöriga. Det var en bra konsert och jag tror att vi lät riktigt bra. Efter konserten bjöd min käre make på pub.



I söndags sjöng vi i Gränby centrum med vårt tävlingsbidrag i Julkörskampen, vi sjöng tre "jullåtar" och tre extranummer. För närvarande ligger vi tvåa i tävlingen. Förhoppningsvis röstar alla våra anhöriga och vänner på vår kör kör för alla och gör därmed en god gärning. http://julkorskampen.interactivesolutions.se/ Vi kommer att skänka vinsten på 20 000 kr till Grottan som är ett ställe för hemlösa där dom kan duscha, få lite mat och varma kläder.



Måndag eftermiddag besåg vi luciatåg på ett dagis i Norrtälje, stämningsfullt med många lucior, tomtar och en och annan pepparkaksgubbe. Nångon timme senare bjöds vi på teater i Freinetskolan Mimer där snickare Andersson träffar på tomten. Efter ytterligare någon timme gick årets traditionsenliga pepparkaksbak av stapeln. Vi kavlade deg, rullade marsipan och byggde ihop ett fint pepparkakshus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0