751, 752, 753, 754 En dag i djurparken

Nu har vi fått ett nytt barn i släkten, en "liten" gosse som är så välkommen och vi gratulerar föräldrarna och önskar dom alla lycka till i framtiden.

Två barnbarn hämtades från sina föräldrar för att roa sig tillsammans med oss i Furuvik. Vi åt en stadig frukost innan avfärd mot Furuvik, en resa på nära två timmar under trivsam färd på väg 76. Väl framme parkerade vi och packade en barnvagn full med nödvändiga attribut för en bekväm tid i parken. Vi började med att kolla aporna och lite ormar innan vi tog den första matrasten. Vi satt på en bänk i närheten av får och getter där vi senare gick in i hagen och klappade djuren. Tyvärr var det inte bara vi som ville ha maten utan äver en massa getingar som sedan förljde oss runt i parken och irriterade.



När vi tittat på djuren i parken tog vi oss en tur till Fortet, en plats där TV-programmet Wild kids spelats in. Det var kul att se de olika proven som ungarn i programmet fick genomgå.

Efer det så letade vi oss vidare med hjälp av en karta till nöjesfältet, där barnen fick åkband som utnyttjades bl.a. till berg och dalbana, karuseller, fritt fall och spökborg där även mormor fick vara med (Skitläskigt).

Nu var vi alla trötta i benen och önskade inget hellre än att få baaaada i äventyrspoolen.



Mormor önskade att hon tagit med sin baddräkt för att få åka och testa alla banor i badet. Getingplågan fortsatte när vi skulle äta matsäck vid badet igen. Getingarna var ett stort antal och turades om att terra oss och speciellt en av oss som till slut fick ett stick. Inget kul alls. Vi avslutade badet något innan dom stängde och avslutade med en glass utanför grindarna och även där var getingarna med för att plåga oss. Vi flydde till bilen och stängde dörrarna fort och åkte hem till barnbarnens föräldrar.

Om vi kan bortse från getingarna så var dagen en toppendag med trevligt sällskap coh härligt vädet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0