Vandrarhem

Nu har vi varit på sykursen från i fredags eftermiddag till kl 18.00 idag söndag. Vi har haft det trevligt med likasinnade både på dagarna och på kvällarna. Vi har klippt, sytt och pratat på dagarna och ätit, druckit och pratat på kvällarna. Min kära syster har designat sin egen body, en röd historia med spetsar. Själv har jag nästan sytt klart en bustier i ett gråmönstrat tyg utan spetsar. Från butiken/kurslokalen har vi inhandlat en hel del tyger och sybehör så att vi ska klara oss ett tag framöver. Denna gång har vi haft ett nytt boende - ett vandrarhem som heter Kollängen i närheten av Källby, ett mycket trevligt och frächt gammalt tingshus.



Nu sitter vi på vårt rum och summerar dagarna och pustar ut, det har varit ganska tröttande att vara så många som vi varit och och umgås under dygnets alla vakna timmar (men trevligt).

Imorgon när vi vaknat och packat ska vi åka till Hjo och Hem och hobby där vi ska göra av med de sista slantarna på inredning. Därefter ska vi besöka en kurskamrat som ska bjuda på fika innan vi fortsätter hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0